マリメッコ 傘, d&g 腕時計, オロビアンコ 店舗, TOD'S財布,

Kapteinens lugar
Velkommen ombord

Hurtigruten er en viktig del av den norske historien. Den har vært en del av livet langs kysten og har, i mer enn 100 år,  vært en viktig bidragsyter i det norske samfunnet . Skipene fraktet mennesker til dåp, nygifte på sine bryllupsreiser og ikke minst post og mat til små og store øysamfunn. Verker av anerkjente kunstnere har bidratt til at skipene har blitt kjent som flytende gallerier. Hurtigruten er en unik kombinasjon av førsteklasses passasjerskip og transport skip. Flåten består av 11 skip. Det er det perfekte alternativ til den tradisjonelle cruise for den uavhengige og kanskje erfarne reisende. Nyt en panoramautsikt over stadig skiftende, storslått natur fra komforten av en liggestol eller en stol i salongen.

Det er alltid noe som skjer... uten at så mye egentlig skjer i det hele tatt. Skipene har en marsjfart på rundt 16 knop, noe som betyr at du alltid har tid til å nyte reisen, få nye venner og å slappe av. Nyt livet ombord og opplev underverkene under den fantastiske reisen.
Litt om skipene

Suiter ombord
Velg blant et stort utvalg av komfortable lugarer. Suiter i kategorien QJ, Q, M, MG og MX har sittegrupper med TV. De har dusj/WC og de fleste har dobbeltseng* (dette kan være to enkeltmadrasser i en dobbelt ramme, som ikke kan separeres). Hurtigrutens salgsavdeling vil gi deg råd om hva slags lugar du bør velge, og du kan også få lugarer/suiter med badekar.

Standard og superior lugarer
Alle lugarer i kategori i, L, J, N, P og U har dusj/bad/WC og enkeltsenger, hvorav en seng kan gjøres om til sofa. Lugarer i kategori A, D og enkelte I, J og N har køyesenger. Lugarer i kategori D på MS Lofoten har kun håndvask.

Spesiallugarer
Med unntak av MS Lofoten har alle skipene minst en lugar tilpasset funksjonshemmede gjester. Ta kontakt med hurtigrutens salgsavdeling for ytterligere informasjon. Pris på lugarer med plass til tre eller fire personer og tilknyttede lugarer er tilgjengelige ved forespørsel til nevnte avdeling.

Hurtigrutens informasjon og salgsavdeling
Copyright: Folla Event - (c)2013 - Produksjon/layout: Sisire Media - Ingen kopiering uten samtykke
Ønsker du eller ditt firma en link eller annonse på denne siden?
Kontakt Kim Arnø v/Folla Event på tlf. 917 64 626